Asperges in de kas? Kersen aan de boom?, 17 juli 2019, 19.00 uur

4.50

(€ 3,50 voor leden ouderenbond)
Ga mee op bezoek bij dit mooie bedrijf. U krijgt een presentatie over de groei van de asperge. En na een lesje kersen plukken, mag u zelf aan de slag!

Uitverkocht

Activiteitnummer: 2019-012 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Er was gevraagd na de arbeid de stoelen klaar te komen zetten. Dus togen Tinie en Ad naar het kersen/aspergebedrijf, maar de stoelen stonden al klaar. Dan maar de beamer installeren, maar het was vrij licht. Zou het wel te zien zijn?

Half zeven de eerste deelnemers komen binnen en worden ontvangen met koffie/thee en cake. Goed zeven uur, de deelnemers worden welkom geheten en de gastheer en gastvrouw worden bedankt voor hun deelname. Willy neemt het woord en vertelt in het kort wat voor bedrijf zij zijn en stelt voor de kas in te gaan. Twee groepen worden geformeerd, de ene naar de asperges, de andere naar de kersen. Na een klein uurtje met de nodige informatie in het hoofd terug naar de zaal, waar een verfrissinkje wachtte.
Daarna een gratis loterij, 5 x een kilo kersen, een fles kersenwijn en een pot kersenjam. Alles aangeboden door het bedrijf. Na de loterij werd de film over de asperges vertoond. Was redelijk te zien. Hierna een vragenrondje, een bedankje en een cadeautje in de vorm van een waardebon om volgende week gratis een bakje kersen te komen halen. Wat had de familie Van Drunen zich voor de Zomerschool uitgesloofd. Een groot dankwoord is dan ook zeker op zijn plaats.

Extra informatie

Gastheer/vrouw

Willy en Wim van Drunen

Plaats

Tuinbouwweg 31a, Haarsteeg (met eigen vervoer)

Datum

17 juli 2019

Tijd

19.00-21.00 uur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Asperges in de kas? Kersen aan de boom?, 17 juli 2019, 19.00 uur” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *