Muziek zondagmiddag, 21 juli 2019, 14.00 uur

(1 klantbeoordeling)

6.00

(€ 5,00 voor leden ouderenbond)
Na het succes van vorig jaar opnieuw in het programma opgenomen. Als gast Joey Kerkhof, die zijn succesnummers voor u zingt. En misschien maakt u nog een dansje? Schrijf in en kom naar deze gezellige muzikale middag.

Momenteel uitverkocht. U krijgt een plaats op de reservelijst.

Activiteitnummer: 2019-022 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

“Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht” was het finaleliedje van Joey Kerkhof op deze gezellige zondagmiddag. En dat klopte, want iedereen verliet met een glimlach om de lippen ’t Rad in Elshout. En dat om half vijf. Want wie had kunnen bedenken dat deze middag, die om twee uur begon, zo’n invulling zou krijgen. Bij binnenkomst twee consumptiebonnen, een lot voor de loterij, een gratis kopje koffie of thee. En dan muziek en wat voor muziek. Joey wist de aanwezigen te treffen en dat bleek. Meezingen, meedeinen, dansen, polonaise, alles was te zien en te horen. Wat genoten de aanwezigen. En dan nog een loterij. Het gratis lot zorgde voor spanning. Zou ik wel of zou ik niets winnen. En wat een mooie prijzen, wel twintig. Dus veel winnaars, veel blije gezichten en met de slogan “Blijf lachen” keerde iedereen huiswaarts.

Extra informatie

Gastheer

Zomerschool

Plaats

t Rad, Kerkstraat 39, Elshout (met eigen vervoer)

Datum

21 juli 2019

Tijd

14.00-17.00 uur

1 beoordeling voor Muziek zondagmiddag, 21 juli 2019, 14.00 uur

  1. Pia Venninckx (geverifieerde eigenaar)

    nu het dak ging er af daar in het rad in Elshout wat een gezellig middag was dat we konden er niet genoeg van krijgen wat een top middag

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *